Over Cryptivities

Passie voor mining!

Je eerste miner kopen, dat is niet niks! Dat begrijpen we bij Cryptivities maar al te goed. Daarom zullen we je tijdens (en na) het traject volledig ontzorgen. We voorzien je persoonlijk van het beste advies en kiezen in overleg met jou voor de meest passende oplossing.

Ben je al bekend in de mining business? Dan weet je net als wij dat elke minuut telt! Dankzij het hoge serviceniveau van Cryptivities zorgen we er samen voor dat jij de volgende stap kunt zetten in de wereld van het minen.

Enthousiast? Neem contact op!

Jarenlange ervaring in de mining business!

Van hobby naar bedrijf!

Cryptivities heeft al sinds 2013 ervaring met de ontwikkeling van miners. Dit begon kleinschalig en voor eigen gebruik. Nu, ruim 5 jaar later, zijn we er trots op dat we onze jarenlange ervaring in kunnen zetten om succesvolle mining oplossingen te ontwikkelen voor onze klanten.

Elke dag weer stellen onze experts zich het doel om het minen zo makkelijk en toegankelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Jullie succes is ons succes!

Voor elke situatie een passende oplossing!

Stel je vraag en krijg persoonlijk advies!

We voorzien al onze klanten graag van persoonlijk advies. Uiteraard staan we graag voor je klaar wanneer je voor het eerst een miner wilt gaan kopen. Samen bespreken we jouw wensen en kiezen we voor de oplossing die daar het best bij past. Een miner bij jou op zolder of toch bij ons op locatie? We adviseren je graag!

Ben je al een bekende in de mining industrie? Dan bespreken we graag wat je ervaringen tot nu toe zijn en op welke gebieden we jouw mining activiteiten samen naar een hoger niveau kunnen tillen. We staan graag voor je klaar!

Neem dus snel contact met ons op en laat je persoonlijk adviseren!

Volledige ontzorging dankzij de miner hosting oplossingen van Cryptivities!

De miner hosting oplossingen van Cryptivities!

Wil je je nooit meer zorgen hoeven te maken over hoe je miner presteert? En wil je er altijd zeker van zijn dat je het maximale uit jouw miner kunt halen? Kies dan voor de miner hosting oplossingen van Cryptivities!

We nemen dan alles voor je uit handen, en dat ook nog eens voor een zeer voordelig tarief! Veelal ben je veel goedkoper uit dan wanneer je jouw miner thuis laat draaien. Bij Cryptivities streven we voor al onze klanten naar volledige ontzorging! Bekijk de mogelijkheden!

Wij zijn jouw ideale mining partner!