Let's get started!

Nvidia GPU miner -- 85 MH/S

€ 3250.00

Stekker in het stopcontact en minen maar! Onze rig met 85 MH/S heeft 2 Nvidia videokaarten. De miner is geschikt om nog 4 kaarten bij te plaatsen waarmee je alle opties hebt om zelf uit te breiden!! Wij gebruiken videokaarten die het beste rendement geven op je investering. Lagere stroomkosten ten opzichte van de MH/s die je er voor terugkrijgt. Wij zorgen er uiteraard voor dat deze miner volledig geconfigureerd en getest is.

Miner heeft een stroomverbruik van 350Watt. 

10 dagen levertijd.

Dit model is zowel voor consumenten als zakelijke klanten beschikbaar.

De opbrengsten van de miner vind je terug op cryptocompare.com.
De miner komt met 2 jaar garantie.

Niet op voorraad

 • Persoonlijk

  Persoonlijk advies op maat!
 • Ervaren

  Jarenlang ervaring in de mining business!
 • Betrouwbaar

  Wij staan altijd voor je klaar!
 • Flexibel

  Het product dat het beste bij jou past!
De werkwijze van Cryptivities

Waar werken wij mee?

Waarom kiezen voor een Nvidia miner met een rekenkracht van 85 MH/s? In dit model wordt er gewerkt met speciaal geselecteerde  videokaarten, dit omdat we daardoor een hoge rekenkracht kunnen bieden en een lager energieverbruik in kunnen stellen, WIN/WIN. Wij van Cryptivities zorgen dat deze miner volledig plug and play afgeleverd word, zodat na aanschaf alleen de stekker nog in het stopcontact hoeft om direct te beginnen met het minen van de coin naar keuze! Door het open model kan de miner gelijk goed zijn warmte kwijt zodat de onderdelen zo lang mogelijk mee kunnen gaan. Start zelf nu ook met het minen van cryptovaluta!

Wij werken bewust niet met AMD

Waarom een Nvidia miner kopen?

Bij Cryptivities vinden we het belangrijk dat je naast een hoge rekenkracht ook een miner krijgt waar je voor een lange periode een hoog rendement kunt behalen. Daarom kiezen we voor de Nvidia chipset in plaats van de AMD chipset. Dit heeft te maken met de verschillen die AMD heeft op verschillende blockchains. Op Ethereum heeft deze videokaart een hoge prestatie maar op een ander algoritme zakken de prestaties dusdanig in dat een Nvidiakaart allround gezien het meest veilig is te gebruiken. Want zeg nou zelf, je wilt bij elke wisseling je geen zorgen hoeven te maken, dus maken wij dat bij Cryptivities voor je mogelijk!

Er valt altijd wat te kiezen

Onze miner hosting mogelijkheden!

Je hebt zojuist een miner gekocht, wat nu? Plaats je jouw miner thuis tegen een (veel te) hoog stroomtarief en maak je van je zolder of kelder een sauna?

Of kies je voor miner hosting bij Cryptivities? Tegen een zeer aantrekkelijk energietarief en een lage maandelijkse bijdrage breng jij jouw miners onder in een door ons optimaal ingerichte serverruimte. Jij kiest!

OPTIE 1

MINER ZELF PLAATSEN

Je wilt je miner graag zelf monitoren, onderhouden en dicht bij je in de buurt hebben staan? En een sauna op zolder is voor jou geen enkel probleem :).

Cryptivities is je dan graag van dienst bij het samenstellen van jouw ideale miner. Bekijk snel ons actuele mining rig aanbod of neem contact met ons op!

Bekijk ons mining rig aanbod
OPTIE 2

MINER SAMEN PLAATSEN

Je wilt je miner graag zelf monitoren en dicht bij je in de buurt hebben staan maar onderhoud is echt totaal niet jouw ding.

Geen probleem! Voor een kleine vaste maandelijkse bijdrage zorgen wij dat we je miner op afstand 24/7 monitoren en belangrijke updates direct voor je uitvoeren. Elke minuut telt!

Ik wil graag meer weten!
Optie 3 (Meest gekozen)

MINER BIJ ONS PLAATSEN

Volledige ontzorging. Wel de lusten, niet de lasten! Je wilt graag investeren in jouw eigen miningfarm(s). Monitoring en onderhoud zijn echter niet zo jouw ding.

Geen probleem! Tegen een zeer aantrekkelijk energietarief en een lage maandelijkse bijdrage breng jij jouw miners onder in een door ons optimaal ingerichte serverruimte.

! Bekijk alle voordelen !