Hashoorlog in volle gang, cryptomarkt krijgt de klap

Afgelopen week zal emotioneel gezien niet de boeken in gaan als de week die velen zouden willen onthouden. Waar er werd gehoopt dat de hashoorlog snel zou overwaaien na de Hard Fork van vorige week is niets minder waar. Wright geeft zijn BCH SV nog niet op en daar zullen op de lange termijn alleen miners van kunnen profiteren.

Want de moeilijkheidsgraad reageert gelukkig ook op de markt, deze heeft een flinke daling meegemaakt afgelopen week waardoor de miningopbrengsten de markt nog goed in stand weet te houden. Meer Ethers voor je hashes dus.

BCH ABC grote winnaar

BCH ABC lijkt aan het langste eind te trekken, maar er lijkt maar geen eind te komen aan het geloof van Craig Wright om alsnog de hashoorlog te winnen van BCH ABC. Zijn BCH SV lijkt door een meerderheid van de miners niet bestempeld te gaan worden als hoe BCH verder moet gaan, maar opgeven heeft deze man nog niet gedaan. Vooralsnog heeft het een negatieve uitwerking op de waarde van de blockchainmarkt waardoor het uitvechten van de keuze voor een juiste code niet handig is uit te vechten op een markt waar emotie zeer verstrekkende gevolgen heeft.

Enge gelijkenissen met de vorige marktcyclus

Wat dan weer in het voordeel spreekt is dat er bijzonder veel gelijkenissen zijn met de cyclus die de blockchainmarkt eerder heeft doorlopen. Van euforische stijging tot het weer nuchtere herstel. Als Bitcoin en de totale markt zijn rustpunt vind rond deze koersen kan er alsnog gesproken worden van een enorm succesvolle rally waarmee de drempelwaarde van Bitcoin en vele andere cryptomunten een flink hogere waarde hebben gekregen. In een markt waar vraag en aanbod altijd als eindbepaler van de prijs bestaat zou het perfect zijn als dit het einde is van de cyclus waarin we al jaren zitten en er een startsein gaat komen voor een nieuwe periode van groei die een aantal jaren kan gaan aanhouden.

Moeilijkheidsgraad als leidraad

Vooralsnog is het belangrijk dat de markt wat tot rust weet te komen en de moeilijkheidsgraad zich bij kan stellen op de nieuwe koersen. Het is altijd leuker om te kijken naar een moeilijkheidsgraad als hij de stijging niet bij kan houden. Het fijne aan een moeilijkheidsgraad is wel dat deze zich tot nu toe altijd weet bij te stellen in het voordeel van de miners.

Ethereum is één van de Blockchains waar wij strategisch en succesvol op minen aangezien daar naar ons inziens de meest professionele en doordachte strategie achter ligt. Neem zeker contact op om meer te weten te komen over hoe wij dat dan doen. Door bijvoorbeeld EthereumDigibyte of Verge te minen zorgen we er voor dat data ook daadwerkelijk snel vastgelegd kan worden. Het bijkomende voordeel voor een miner is toch dat je er nog voor betaald krijgt ook om het te doen. We snappen ook dat het voor sommige mensen nog moeilijk te omvatten is, daarom mag je ook altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken om hier meer over te weten te komen.

De oplossingen van Cryptivities!

Bij Cryptivities ontwikkelen we maatwerk mining oplossingen waarmee bijna elke te minen Cryptocurrency gemined kan worden. Uiteraard kun je deze cryptocurrencys op exchanges verhandelen tegen andere coins die niet te minen zijn. We adviseren je om altijd de currency te minen die op dat moment het meeste rendement oplevert. Wil je graag Bitcoins maar levert Ether met minen meer op? Wissel de ethers die je gemined hebt dan op een exchange eenvoudig om voor Bitcoins. Op die manier behaal je meer rendement uit je mining inspanningen. We zullen je hierin altijd goed adviseren.