Franse parlement gaat investeren in Blockchain.

Het Franse parlement heeft een uitgebreid rapport voorgelegd gekregen om 2019 het jaar van de opkomst van het ecosysteem te laten zijn in Frankrijk. Frankrijk wil zo voorop lopen bij het implementeren van deze techniek voor de massa’s.

Hiermee kan Frankrijk een belangrijke rol gaan spelen in het verder ontwikkelen en uitrollen van de Blockchaintechniek. Eerder hebben ze al de PACTE-wet aangenomen om op deze manier kaders te stellen voor ICO’s in Frankrijk.

500 miljoen investeren in Blockchain

Volgens Jean-Michel Mis van de liberalistische partij van La République En Marche (LREM) moet Frankrijk de komende jaren 500 miljoen euro gaan investeren in de nieuwe techniek. Hiermee zouden subsidies moeten worden verplaatst van het nationale onderzoeksbureau en de Franse openbare investeringsbank naar Blockchain en Blockchain gerelateerde projecten. Het geld is bedoelt om de ontwikkeling bij te staan binnen de Franse overheid in samenwerking met technologiebedrijven.

1,5 miljard gaat naar kunstmatige intelligentie

De Franse regering heeft al eerder besloten om 1,5 miljard euro richting ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie te schuiven. Volgens Mis is dit niet te vergelijken. De technieken hebben een hele andere uitwerking, waar AI (kunstmatige intelligentie) al veel verder is in zijn ontwikkeling, Blockchain is daarentegen nog in de kinderschoenen. Hiermee wil Mis aangeven dat  ze al veel verder achterlopen op AI, waar Blockchain nu nog een mindere investering is om er nog op tijd bij te zijn.

Franse staat moet de leiding nemen

Laure de La Raudière, parlementslid van de Franse republikeinse partij (LR) zegt: “De staat moet in staat zijn om economische sectoren te leiden. Met Blockchain willen we dat Frankrijk deze keer de leiding neemt”. Daarnaast willen de Fransen ook lagere energiekosten doorvoeren om mining onder particulieren aan te moedigen. Frankrijk heeft maar een klein aandeel in de miningmarkt op het moment. Eerder werd er met de PACTE-wet al een belangrijke verlaging van belasting op cryptocurrency doorgevoerd door dit te kwalificeren onder ‘roerende goederen’. Frankrijk probeert dus een belangrijke slag te maken in deze markt.

Ethereum is één van de Blockchains waar wij strategisch en succesvol op minen aangezien daar naar ons inziens de meest professionele en doordachte strategie achter ligt. Door bijvoorbeeld EthereumDigibyte of Verge te minen zorgen we er voor dat we bijdragen aan het groeiende Blockchain netwerk. Het bijkomende voordeel voor een miner is toch dat je er nog voor betaald krijgt ook om het te doen. We snappen ook dat het voor sommige mensen nog moeilijk te omvatten is, daarom mag je ook altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken om hier meer over te weten te komen.

De oplossingen van Cryptivities!

Bij Cryptivities ontwikkelen we maatwerk mining oplossingen waarmee bijna elke te minen Cryptocurrency gemined kan worden. Uiteraard kun je deze cryptocurrencys op exchanges verhandelen tegen andere coins die niet te minen zijn. We adviseren je om altijd de currency te minen die op dat moment het meeste rendement oplevert. Wil je graag Bitcoins maar levert Ether met minen meer op? Wissel de ethers die je gemined hebt dan op een exchange eenvoudig om voor Bitcoins. Op die manier behaal je meer rendement uit je mining inspanningen. We zullen je hierin altijd goed adviseren.