Cryptomarkt door twee grootmachten even kleuterspeelplein

Roger Ver en Craig Wright zijn twee gerenommeerde Bitcoin bezitters en zijn al vanaf het begin aanwezig in het cryptolandschap. Roger Ver ook wel beter bekend als de man die een splitsing heeft gemaakt in het reguliere Bitcoin netwerk om Bitcoin Cash te maken was verwikkeld in een flinke machtsstrijd met Wright met negatieve gevolgen.

Roger Ver en Craig Wright, misschien wel de meest narcistische mannetjes in het cryptolandschap, staan lijnrecht tegenover elkaar. Ver wil aanpassingen maken om Bitcoin Cash tot een succesvol product te maken en Craig wil graag terug naar hoe het eerder was voordat de Bitcoin code op verschillende elementen aangepast was.

Wright a.k.a. faketoshi

Satoshi nakamoto is de bedenker van Bitcoin, aangezien dit een schuilnaam is weet nog niemand wie uiteindelijk de bedenker is van dit systeem. Craig Wright claimt al een tijdje dat hij het is geweest. Dat niemand hem daarover serieus neemt zorgt voor veel show rondom zijn persona. Zo wordt hij door verschillende grootheden in het blockchainlandschap steevast als fraudeur weggezet. De man lijkt in zijn strijd om erkenning een bedreiging voor de groei in de cryptomarkt. Afgelopen week heeft hij aangekondigd zijn stevige Bitcoin portemonnee te legen op de markt onder marktprijs, als de Bitcoin prijs terug naar $1000,- zou zakken door zijn daden zou hij dat niet erg vinden. Al met al een vreemde snuiter Craig Wright.

BCHABC en BCHSV

Door het verschil in mening over het voortzetten van de BCH chain zijn er twee kampen ontstaan. Één kamp waarin de oude code en visie van Bitcoin in hersteld zou worden (BCHSV ookwel BCH Satoshi Vision) en een partij die met slimme upgrades de BCH chain bruikbaar voor de toekomst wilden gaan maken, door onder andere quantumswap mogelijk te maken waarmee je gemakkelijk crypto’s onder elkaar kunt uitwisselen. Donderdag heeft de split daadwerkelijk plaatsgevonden waar de ego van Wright zijn zoveelste klap heeft gekregen. BCHABC met de meest vooruitstrevende ideeën heeft de strijd gewonnen waardoor BCHSV waarschijnlijk maar een korte levensduur zal hebben.

Miningoorlog met negatieve effecten op de markt

Wright heeft bij zijn woorden ook daden gevoegd. De Bitcoin koers kreeg een ontzettende dreun toen Wright zijn Bitcoins voor dollars aan het inwisselen was om de oorlog te winnen van BCHABC. Wright heeft alles op alles gezet om zoveel mogelijk hashrate op BCHSV te zetten, want degene met de meeste miners is de Blockchain die uiteindelijk de strijd zou winnen. Wright heeft dus een godsvermogen gedumpt op de markt om een strijd te voeren die hij niet heeft weten te winnen. De markten hebben daardoor een onverwachtse beuk gekregen waardoor de komende dagen in het teken van herstel zullen staan. Aangezien de markt niet doordrenkt is met mensen die snappen waar deze enorme daling vandaan komt heeft dat zo zijn naweeën voor heel de markt. Aangezien de bodemprijs al bereikt leek zal het naar alle waarschijnlijkheid terugstuwen naar de positie waar we vorige week al waren maar de markt blijft vraag en aanbod dus de tijd moet het altijd leren. Verklaring voor de gekke week is dusdanig aanwijsbaar dat het lijkt op een effect van een machtsstrijd die op een kleuterige manier is uitgevochten. Het moddergooien en schepjes slaan in de zandbak is gelukkig weer voorbij en we kunnen ons nu weer gaan focussen op de echte vooruitgang in de markt.

 

Ethereum is één van de Blockchains waar wij strategisch en succesvol op minen aangezien daar naar ons inziens de meest professionele en doordachte strategie achter ligt. Neem zeker contact op om meer te weten te komen over hoe wij dat dan doen. Door bijvoorbeeld EthereumDigibyte of Verge te minen zorgen we er voor dat data ook daadwerkelijk snel vastgelegd kan worden. Het bijkomende voordeel voor een miner is toch dat je er nog voor betaald krijgt ook om het te doen. We snappen ook dat het voor sommige mensen nog moeilijk te omvatten is, daarom mag je ook altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken om hier meer over te weten te komen.

De oplossingen van Cryptivities!

Bij Cryptivities ontwikkelen we maatwerk mining oplossingen waarmee bijna elke te minen Cryptocurrency gemined kan worden. Uiteraard kun je deze cryptocurrencys op exchanges verhandelen tegen andere coins die niet te minen zijn. We adviseren je om altijd de currency te minen die op dat moment het meeste rendement oplevert. Wil je graag Bitcoins maar levert Ether met minen meer op? Wissel de ethers die je gemined hebt dan op een exchange eenvoudig om voor Bitcoins. Op die manier behaal je meer rendement uit je mining inspanningen. We zullen je hierin altijd goed adviseren.