Constantinople succesvol geïmplementeerd op Rinkeby testnet Ethereum

Waar het een paar maanden mis ging met de fork op het testnet is er ditmaal witte rook uit de schoorsteen gekomen. De langverwachte fork is op het testnet succesvol doorgevoerd wat groen licht betekend voor de hard fork op 16 januari.

Peter Szilagyi, een van de core developers van Ethereum, geeft aan dat de update goed is verlopen en dat alles naadloos in elkaar is over gelopen. Dat is ontzettend positief aangezien dit een raadgever is of de echte fork daadwerkelijk problemen zou kunnen gaan ondervinden.

2018, een jaar zonder hard fork op Ethereum

Dat is zeldzaam te noemen. Ethereum doet normaal elke jaar een grote update waar menigeen naar uit zit te kijken. Het afgelopen jaar is dit dus niet gebeurd waar ook veel kritiek over is geweest. Szilagyi gaat op deze kritiek in met een mooie boodschap. Hij geeft aan dat er nu eindelijk tijd is geweest om echt bugfixes en goede implementaties te maken en niet halsoverkop maar snel nieuwe features gemaakt zijn om wat te kunnen releasen. Daarmee doelt hij er vooral op dat deze hard fork een kwaliteit gedreven karakter heeft en niet in de heat of the moment maar afgeraffeld is. 16 januari zal de hard fork dus daadwerkelijk doorgevoerd worden.

ASIC’s nog niet van Ethereum af

De ASIC miners zullen ook nu nog mee mogen minen op het netwerk van Ethereum. Dat is natuurlijk een tegenvaller voor alle GPU Ethereum miners. Maar bij de afgelopen Ethereum developers meeting is besproken dat er wel doorgezet wordt om de ASIC’s te gaan weren. Het was alleen niet mogelijk om dit nog toe te voegen bij deze hard fork, maar er wordt ondertussen keihard doorgewerkt om dit alsnog voor elkaar te gaan krijgen. Dit is de eerste keer dat er unaniem een standpunt ingenomen wordt om dit door te gaan voeren.

Ethereum is één van de Blockchains waar wij strategisch en succesvol op minen. Door bijvoorbeeld EthereumDigibyte of Verge te minen zorgen we er voor dat we bijdragen aan het groeiende Blockchain netwerk. Het bijkomende voordeel voor een miner is toch dat je er nog voor betaald krijgt ook om het te doen. We snappen ook dat het voor sommige mensen nog moeilijk te omvatten is, daarom mag je ook altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken om hier meer over te weten te komen.

De oplossingen van Cryptivities!

Bij Cryptivities ontwikkelen we maatwerk mining oplossingen waarmee bijna elke te minen Cryptocurrency gemined kan worden. Uiteraard kun je deze cryptocurrencys op exchanges verhandelen tegen andere coins die niet te minen zijn. We adviseren je om altijd de currency te minen die op dat moment het meeste rendement oplevert. Wil je graag Bitcoins maar levert Ether met minen meer op? Wissel de ethers die je gemined hebt dan op een exchange eenvoudig om voor Bitcoins. Op die manier behaal je meer rendement uit je mining inspanningen. We zullen je hierin altijd goed adviseren.