Coinbase beloont je om te leren over cryptocurrency

Dat er gebrek aan kennis is in de markt is vaak merkbaar aan de fundamenten waarop mensen hun beslissingen maken. Coinbase wil nu hun accounthouders gaan belonen om te leren over cryptocurrency.

Coinbase geeft aan dat het grootste obstakel om nieuwe activa te ontdekken het gebrek aan kennis is over de nieuwe activa. Daarnaast wisten mensen niet waar ze moesten beginnen met leren over andere crypto’s naast Bitcoin.

Coinbase earn

Het platform waarop deze wijze (en lucratieve) lessen op te vinden gaan zijn is het platform ‘earn’ van Coinbase. Het doel is dat je educatieve taken gaat afronden in het platform om zo beloond te worden met cryptocurrency. Het curriculum bestaat uit filmpjes die je moet kijken en quizzen die je moet afronden. Op dit moment krijg je je beloning alleen nog in de eenheid 0x uitgekeerd. In de toekomst wil Coinbase én meer informatie beschikbaar maken én ook meerdere cryptocurrencies als beloning uitkeren aan de gebruikers.

0x tokens als beloning

0x is de token die als zesde ooit is toegevoegd aan het Coinbase platform. 0x is een project dat in 2016 het daglicht heeft gezien en als doel heeft om zonder exchange te kunnen handelen. Het is een decentrale exchange om precies te zijn. 0x is een Ethereum token waarmee je de enorme hoeveelheid Ethereumtokens onder elkaar kunt omwisselen. 0x heb je nodig om de transactiefee af te dragen. De visie van de makers is ingesteld op een enorme adoptie van het Ethereum protocol. Ze denken zelf dat er straks duizenden Ethereumtokens gemaakt gaan worden die in de breedste toepassingen teruggevonden kunnen worden.

Earn is een extra optie naast minen en kopen

Uit onderzoek van Coinbase bleek dat veel klanten en niet klanten graag meer wilden leren over cryptocurrency. Op dit moment kan je je alleen nog cryptocurrency kopen of minen. Coinbase positioneert zich daarom met dit product in het midden van deze twee. Coinbase vind dat door het kopen of minen van cryptocurrency de beschikbaarheid nog beperkt is. Het slechte nieuws aan het begin van de lancering van het platform is nog wel dat je alleen op uitnodiging beloond kan worden met tokens. Je kan je wel al inschrijven op een wachtlijst. Laten we hopen dat het snel open gaat voor iedereen.

Ethereum is één van de Blockchains waar wij strategisch en succesvol op minen. Door bijvoorbeeld EthereumDigibyte of Verge te minen zorgen we er voor dat we bijdragen aan het groeiende Blockchain netwerk. Het bijkomende voordeel voor een miner is toch dat je er nog voor betaald krijgt ook om het te doen. We snappen ook dat het voor sommige mensen nog moeilijk te omvatten is, daarom mag je ook altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken om hier meer over te weten te komen.

De oplossingen van Cryptivities!

Bij Cryptivities ontwikkelen we maatwerk mining oplossingen waarmee bijna elke te minen Cryptocurrency gemined kan worden. Uiteraard kun je deze cryptocurrencys op exchanges verhandelen tegen andere coins die niet te minen zijn. We adviseren je om altijd de currency te minen die op dat moment het meeste rendement oplevert. Wil je graag Bitcoins maar levert Ether met minen meer op? Wissel de ethers die je gemined hebt dan op een exchange eenvoudig om voor Bitcoins. Op die manier behaal je meer rendement uit je mining inspanningen. We zullen je hierin altijd goed adviseren.