Amazon maakt bouwen op Ethereum nog gemakkelijker

Amazon is zijn webdiensten fors aan het uitbreiden. De volgende stap die ze maken in deze uitbreiding is de dienst Blockchain laagdrempelig mogelijk maken. Deze aankondiging werd gedaan op de Amazon re-invent conferentie van deze week.

Amazon voorziet tegenwoordig in steeds meer diensten, de fullfilment tak loopt als een trein, menig ingekochte serverruimte loopt via Amazon, een groot voorbeeld daarvan is Netflix dat volledig loopt over de dienstverlening van Amazon, nu gaat Amazon dus ook de Blockchainmarkt faciliteren.

Amazon managed Blockchain

De naam van de nieuwe dienstverlening heet ‘Amazon managed Blockchain’. Amazon Web Services die nu al een van de voorlopers is in cloud-computing diensten wil op deze manier het zeer laagdrempelig maken om een Blockchain te lanceren. Het doel van deze dienstverlening is het schrappen van dure overheadkosten om een Blockchain te bouwen. Daarom heeft Amazon gekozen om Hyperledger en Ethereum te integreren in de dienstverlening. Hiermee is het gemakkelijk om een eigen Blockchain te bouwen zonder te kosten te moeten dragen van een eigen platform.

Amazon Quantum Ledger Database (AQLD)

Amazon zou Amazon niet zijn als ze geen mogelijkheid hadden ontwikkeld om ook trends te analyseren en netwerkactiviteit te meten. Een belangrijke extra tool om inzicht te krijgen. AQLD is daarentegen geen Blockchain maar een beheerde grootboekdatabank. Zo staan alle gegeven van de Blockchains in hun internettoepassing om zo bruikbare analyses uit te kunnen draaien. Vergelijkbaar met hun vele verkoopanalyse tools om hun verkoopkanaal optimaal te kunnen gebruiken.

Preview fase van start

Door het gebruik van Ethereum en Hyperledger in combinatie met Amazon denken ze een manier van bouwen te hebben ontwikkeld waarbij schaalbaarheid geen probleem zou moeten zijn en kunnen de netwerken die worden opgezet via Amazon meteen voldoen aan de eisen van duizenden applicaties en zouden er miljoenen transacties in verwerkt kunnen worden. Op dit moment is de preview fase gestart waarin geïnteresseerden zich kunnen aanmelden en na goedkeuring ze een blockchainnetwerk kunnen gaan maken. Als je eenmaal door deze schifting heen bent mag je andere Amazon Web Service-leden uitnodigen om aan de slag te gaan met het product van Amazon, zo willen ze op deze manier meerdere leden stimuleren om dit product te gaan gebruiken.

Ethereum is één van de Blockchains waar wij strategisch en succesvol op minen aangezien daar naar ons inziens de meest professionele en doordachte strategie achter ligt. Neem zeker contact op om meer te weten te komen over hoe wij dat dan doen. Door bijvoorbeeld EthereumDigibyte of Verge te minen zorgen we er voor dat data ook daadwerkelijk snel vastgelegd kan worden. Het bijkomende voordeel voor een miner is toch dat je er nog voor betaald krijgt ook om het te doen. We snappen ook dat het voor sommige mensen nog moeilijk te omvatten is, daarom mag je ook altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken om hier meer over te weten te komen.

De oplossingen van Cryptivities!

Bij Cryptivities ontwikkelen we maatwerk mining oplossingen waarmee bijna elke te minen Cryptocurrency gemined kan worden. Uiteraard kun je deze cryptocurrencys op exchanges verhandelen tegen andere coins die niet te minen zijn. We adviseren je om altijd de currency te minen die op dat moment het meeste rendement oplevert. Wil je graag Bitcoins maar levert Ether met minen meer op? Wissel de ethers die je gemined hebt dan op een exchange eenvoudig om voor Bitcoins. Op die manier behaal je meer rendement uit je mining inspanningen. We zullen je hierin altijd goed adviseren.