Put it in a case!

Mining server case. 4U rack geschikt voor 6 tot 8 GPU's

€ 225.00

De 4U-rack heeft een diepte van 635 mm en is ontworpen voor montage van 6 tot 8 grafische kaarten. Dankzij het uitstekende kwaliteit is dit de ideale case voor uw gevoelige hardware.
Zes voorgeïnstalleerde 120 mm ventilatoren zorgen voor een optimale luchtstroom en koeling van de GPU's. Om het af te ronden, maken twee USB 2.0-poorten en een powerbuton het product compleet.

 

Leverbaar vanaf 01-06-21.

 

Niet op voorraad

 • Persoonlijk

  Persoonlijk advies op maat!
 • Ervaren

  Jarenlang ervaring in de mining business!
 • Betrouwbaar

  Wij staan altijd voor je klaar!
 • Flexibel

  Het product dat het beste bij jou past!
Er valt altijd wat te kiezen

Onze miner hosting mogelijkheden!

Je hebt zojuist een miner gekocht, wat nu? Plaats je jouw miner thuis tegen een (veel te) hoog stroomtarief en maak je van je zolder of kelder een sauna?

Of kies je voor miner hosting bij Cryptivities? Tegen een zeer aantrekkelijk energietarief en een lage maandelijkse bijdrage breng jij jouw miners onder in een door ons optimaal ingerichte serverruimte. Jij kiest!

OPTIE 1

MINER ZELF PLAATSEN

Je wilt je miner graag zelf monitoren, onderhouden en dicht bij je in de buurt hebben staan? En een sauna op zolder is voor jou geen enkel probleem :).

Cryptivities is je dan graag van dienst bij het samenstellen van jouw ideale miner. Bekijk snel ons actuele mining rig aanbod of neem contact met ons op!

Bekijk ons mining rig aanbod
OPTIE 2

MINER SAMEN PLAATSEN

Je wilt je miner graag zelf monitoren en dicht bij je in de buurt hebben staan maar onderhoud is echt totaal niet jouw ding.

Geen probleem! Voor een kleine vaste maandelijkse bijdrage zorgen wij dat we je miner op afstand 24/7 monitoren en belangrijke updates direct voor je uitvoeren. Elke minuut telt!

Ik wil graag meer weten!
Optie 3 (Meest gekozen)

MINER BIJ ONS PLAATSEN

Volledige ontzorging. Wel de lusten, niet de lasten! Je wilt graag investeren in jouw eigen miningfarm(s). Monitoring en onderhoud zijn echter niet zo jouw ding.

Geen probleem! Tegen een zeer aantrekkelijk energietarief en een lage maandelijkse bijdrage breng jij jouw miners onder in een door ons optimaal ingerichte serverruimte.

! Bekijk alle voordelen !